Noul Server ASGARD se deschide! 08.08.2025

Raymundo

Staff Member
Staff Member
Jul 25, 2025
8
0
1

729x91.gif

Dragă comunitate Merlis,

Suntem încântați să vă anunțăm:

Serverul ASGARD Speed se lansează pe 8 august 2025, la ora 20:00 (CET)!

După luni de muncă intensă, testări riguroase, feedback valoros și nenumărate îmbunătățiri, suntem în sfârșit pregătiți să deschidem porțile unei experiențe complet noi, create special pentru voi!

Nu ne-am oprit nicio clipă. Am învățat din greșelile trecutului, am ascultat comunitatea, am testat, am îmbunătățit și am recreat totul de la zero.

ASGARD nu este doar un alt server de tip speed – este oportunitatea supremă pentru toți cei care au crezut vreodată: „E prea târziu să mai recuperez!”

Pregătiți-vă pentru o aventură mai rapidă, mai eficientă și mai echitabilă!

Ce te așteaptă în ASGARD?
  • Funcționalități complet noi, obiecte gratuite din Item Shop și evenimente zilnice încă din prima zi!
  • Obiecte damage booster gratuite pentru întreaga primă săptămână!
  • Obiecte de start îmbunătățite pentru progres rapid!
  • Evenimente zilnice captivante și recompense valoroase!

Misiunea noastră?
Să-ți oferim ocazia perfectă de a ajunge în top în doar 4 săptămâni, cu cea mai rapidă și fluidă experiență de server pe care am creat-o vreodată.

Ce este ASGARD?
ASGARD este un server special, de tip Eveniment Temporar, activ timp de 4 săptămâni – o versiune accelerată a Merlis, concepută pentru progres rapid.

La finalul evenimentului, progresul tău va fi transferat pe serverul principal Merlis.
Tot ceea ce câștigi în ASGARD va fi păstrattimpul și efortul tău nu vor fi irosite!

Este o oportunitate ideală pentru cei care au ezitat să înceapă pe Merlis, simțindu-se rămași în urmă.
Un server proaspăt aduce entuziasm nou și o șansă reală de a ajunge în top!

Merlis este acum mai optimizat, mai stabil și mai orientat către jucători ca niciodată.
Am fost mereu sinceri cu voi, iar acum e momentul perfect să reveniți.

O nouă eră începe.

Nu rata șansa de a te ridica, de a străluci și de a-ți lăsa amprenta.

Dovedește-ți puterea. Ieși în evidență. Alătură-te legendei Merlis.

ASGARD e mai puternic cu tine.

Deschidere: 8 august 2025 - ora 20:00 (CET)
Porțile se deschid... Ești pregătit?